;
Bilim

KOZA Tanıtım Toplantısı 1 Temmuz’da

Küresel Okuryazarlık Ağı tanıtımı için 1 Temmuz’da çevrimiçi bir konferans düzenleniyor.

Yuva Derneği, Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen ve Kyoto Club (İtalya) ortaklığı ile yürüttüğü Çevre Okuryazarlığı İletişim Ağı Projesi kapsamında, 1 Temmuz 2020’de saat 14.00’da projeyi ve Küresel Okuryazarlık Ağını (KOZA) tanıtmak için çevrimiçi bir konferans (Zoom Webinar) düzenliyor.

Çevre Okuryazarlığı İletişim Ağı Projesi kapsamında kurulacak olan Küresel Okuryazarlık Ağı ile sivil toplum kuruluşları ve sivil girişimlerin çevre eğitimi alanında güçlerini birleştirmeleri, eğitsel ve kurumsal kapasitelerini geliştirmeleri ve çevre okuryazarlığının gelişimine birlikte eğitimler ve savunuculuk faaliyetleri düzenleyerek katkıda bulunmaları hedefleniyor.

Webinara kimler katılabilir?

  • Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir ve Mersin’de faaliyet yürüten,
  • Çevre eğitimi alanında çalışan, çalışmak isteyen ya da eğitim içeriklerine katkı sunabilecek dernekler, vakıflar, sivil toplum ağları ve platformları, meslek örgütleri ve kent konseyleri ile,
  • Belediyelerin ilgili birimleri webinara katılabilir.

Webinara kayıt olmak için https://zoom.us/webinar/register/WN_Av4Guo8lTyCgebs1Wo7bxA bağlantısını tıklayabilirsiniz.Webinara katılım 100 kişi ile sınırlıdır. Son kayıt tarihi 29 Haziran 2020, saat 20.00’dir.

KOZA ile ilgili bilgi için www.bit.ly/KozaELN adresini ziyaret edebilirsiniz.