;
Ekonomi

Yeşil Teknoloji Startup’ları Kurumsal Aktörlerle Bir Araya Geliyor!

GreenTech İzmir, 3.yılında kurumsal aktörlerle yeşil teknoloji startup’larını buluşturmaya devam ediyor. Dijital ortamda gerçekleşecek buluşmaya, Türkiye’nin her yerinden yeşil teknoloji startup’lar ve kurumsal aktörler katılabilir.

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteği ve koordinasyonuyla, ReDis Innovation, Yerli Yeşil Yeni, GCIP Türkiye ve Endeavor Türkiye işbirliğinde yürütülen GreenTech İzmir 2020 Programı, kurumsal aktörler ve startup’ların ortak bir değerle birlikte büyümek üzere işbirliklerini hızlandırıyor.

GreenTech İzmir, kurumsal aktör ve startup’lar arasında ortak Ar-Ge projelerinden hizmet/ürün satışına, yatırımlardan teknoloji lisanslamaya kadar farklı birçok alanda işbirliği yapma fırsatları oluşturmayı amaçlıyor.

Etkinliğe, faaliyet alanı yeşil teknolojiler olan ve sürdürülebilirlik temasında çalışan tüm startup’ların katılabilir. Startup aşamaları şunlardan oluşuyor: Proje aşaması (Teknoloji validasyonu ve kavram kanıtlama), Prototip aşaması, Erken ticarileşme aşaması ve Olgunluk aşaması

Son başvuru tarihi 23 Ekim olan programın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.