;
Politika

UNDP Türkiye, Yeni Ufuklar Dergisi 2020’de Yeni Yüzüyle!

UNDP Türkiye’nin aylık yayını Yeni Ufuklar, 2020 Ocak itibarıyla e-bülten formatında yayınlarına devam edecek. 

 UNDP Türkiye’nin aylık yayını Yeni Ufuklar, 2020 Ocak itibarıyla aylık e-bülten formatında okuyucularıyla buluşuyor. Böylece Yeni Ufuklar, 2030’a kadar ulaşmamız gereken Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na giden yolda adımların hızlanacağı Eylem Onyılı’nı daha kolay okunabilen yeni yüzüyle karşılamış oldu.

UNDP’nin Türkiye’de sürdürülebilir kalkınma yolunda yürüttüğü çalışmalar ile ilgili haberler, aylık ajanda, güncel iş ilanları ve daha fazlası, her ayın ilk günü bültene abone olan okurların e-posta kutularına gelecek.

Türkçe ve İngilizce olarak “Yeni Ufuklar” ve “New Horizons” isimleriyle her ay yayımlanacak e-bültene abone olmak için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Ayrıca, Yeni Ufuklar Telegram kanalına abone olan okurlar, bu kanal üzerinden anlık güncellemeler de alabilecek. Bunun için bağlantıya tıklayıp üye olmak yeterli.

Bunun yanı sıra, 7 Ocak’a kadar bu formu doldurarak “UNDP Türkiye 2020 Takviminin adresinize gönderilmesini istiyor musunuz?” sorusuna “Evet” yanıtını işaretleyenler, takip eden iki hafta içinde 92 x 63 cm boyutlarındaki UNDP Türkiye 2020 duvar takvimlerine kavuşacak.

Yeni Ufuklar’ın yepyeni yüzü ile, 2020 Ocak sayısı ile tanışmak için buraya tıklayın.