;
Politika

SEFiA İklim Gündemi 2 Haftada Bir Okuyucuya Ulaşacak

SEFİA

Türkiye’nin düşük karbonlu ekonomiye geçişi ve iklim değişikliği ile mücadelesi başta olmak üzere, sürdürülebilir ekonomi ve sürdürülebilirliğin finansmanı alanlarında bağımsız çalışmalar yapan SEFİA, “SEFİA İklim Gündemi” isimli bültenini her iki haftada bir Mailchimp üzerinden iletecek.

Sürdürülebilir Ekonomi ve Finans Araştırmaları Derneği’nin (SEFiA), iklim değişikliği ile mücadele ve sürdürülebilir finans konularında en güncel gelişmeleri ve araştırma sonuçlarını bir araya getiren “SEFiA İklim Gündemi” isimli e-bülteni artık her iki haftada bir Mailchimp üzerinden okuyucularına ulaşacak.

25 Eylül 2023’te 25. Sayısı olan “Çelik sektöründe son durum”u okurlarıyla buluşturan SEFiA, bir sonraki sayısını Mailchimp üzerinden paylaşacak. İklim değişikliği ve sürdürülebilir finans hakkında en son güncellemeleri ve gelişmeleri kaçırmamak için SEFiA İklim Gündemi’ne buradan abone olabilirsiniz.

SEFiA, Türkiye’nin düşük karbonlu ekonomiye geçişi ve iklim değişikliği ile mücadelesi başta olmak üzere, sürdürülebilir ekonomi ve sürdürülebilirliğin finansmanı alanlarında bağımsız çalışmalar yapmak üzere kurulmuş, araştırma odaklı bir sivil toplum kuruluşu.

SEFiA’nın araştırma alanları arasında alternatif düşük karbonlu ekonomi politikalarının etki analizi, küresel finans akımlarındaki iklim değişikliği ile mücadele doğrultusunda yaşanan dönüşümün takibi ve analizi, iklim değişikliği ve enerji dönüşümü kaynaklı ekonomik ve finansal riskler gibi konular yer alıyor.