;
Politika

Kıyı Ege İklim Hareketi Ağı Kurucu Üyelerini Arıyor!

Kıyı Ege İklim Hareketi Ağı kuruluş toplantısı 29-31 Ocak tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek. Toplantıya katılmak için son başvuru tarihi ise 10 Ocak.

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteği ile Sosyal İklim Derneği tarafından düzenlenecek Kıyı Ege İklim Hareketi Ağı kuruluş toplantısı 29-30-31 Ocak 2020 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek.

Kurulacak bu ağ, Kıyı Ege’deki iklim olaylarından etkilenen bölgede çalışmalar yürütecek. Kıyı Ege İklim Hareketi Ağı ile Kıyı Ege’de iklim olaylarından etkilenen bölgedeki şehirlerde balıkçılığın doğru şekilde yapılması, denizin kirletilmemesi, deniz çevresindeki ekosistemlerin korunması, var olan kirliliğin giderilmesi ve bu alandaki çevre politikalarının değerlendirilmesi kapsamında proje ve kampanyalar gerçekleştiren kurumlar, bireyler ve akademisyenler işbirliği geliştirecek.

Toplantı kurumsal ve bireysel olarak; Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, İzmir, Manisa ve Muğla illerinden yapılacak başvurulara açık. Katılımcıların seyahat, konaklama ve yemek giderleri Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteği ile karşılanacak.

Son başvuru tarihi 10 Ocak olan toplantıya buradan başvuru yapabilirsiniz.

Detaylı bilgiyi [email protected] ve [email protected] adreslerine ulaşarak edinebilirsiniz.

Sosyal İklim Derneği

Sosyal İklim Derneği 2014 yılından itibaren çevre, gençlik çalışmaları, insan hakları ve çocuk hakları konusunda çalışmalar yapıyor. Gençler arasında diyalog ve hoşgörü kültürünü artırarak sorunlara yeni ve kapsayıcı çözümler geliştirmeyi amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda:
– Gençlerin kapasite gelişimi
– Gençlik sorunlarının farkındalığı ve gençlik katılımı
– Sürdürülebilir çevre
– İnsan ve hayvan hakları konularında çalışmalar yürütüyor.