;
Bilim

İklim Haber’i Sosyal Medyada Takip Edin!

2017 yılının Kasım ayından itibaren iklim bilimi, iklim politikaları ve iklim ekonomisi hakkında en güncel gelişmeleri paylaşan İklim Haber, tarafsız ve veri odaklı haberler yayımlayarak iklim değişikliğini, bilimsel, ekonomik ve politik boyutları ile ele almaya odaklanıyor, doğru ve tarafsız bilgiyi yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

Yayın hayatına başladığı günden beri iklim krizine dair 10.000’nin üzerinde haber yayımlayan İklim Haber, gün geçtikçe bu konuda ürettiği içerik sayısını artırmayı hedefliyor. İklim Haber aynı zamanda KONDA Araştırma ile birlikte 2 senedir Türkiye kamuoyunun iklim değişikliği algısını ölçmek ve giderek derinleşen iklim krizi hakkında ne düşünüldüğünü öğrenmek için Türkiye örneklemi üzerinden anket çalışması gerçekleştiriyor.

İklim Haber, alana dair ürettiği bilgiyi okuyucuları ile FacebookTwitterInstagramTelegram ve LinkedIn gibi farklı sosyal mecralarda düzenli olarak paylaşmaya gayret gösteriyor.

Eğer siz de iklim krizinin farklı alanlarına dair güncel gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız İklim Haber’in sosyal medya hesaplarını takip edin.